واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

آمریکا جنگنده‌های پیشرفته خود را از غرب آسیا خارج می‌کند

آمریکا جهت مقابله بهتر با چین و روسیه قصد تقویت نیروی هوایی خود را در اقیانوس آرام و اروپا دارد و به همین دلیل شماری از جت‌های پیشرفته این کشور از غرب آسیا خارج می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 23
کد خبر: ۱۷۷۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای روز پنجشنبه گزارش کردند آمریکا قصد دارد ناوگانی از جنگنده‌های قدیمی «ای-۱۰» را به عنوان جایگزینی برای جنگنده‌های پیشرفته‌تر در خاورمیانه مستقر کند.

 

به گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال» این اقدام آمریکا با تشدید تنش‌ها با چین و روسیه صورت می‌گیرد و قرار است جنگنده‌های پیشرفته‌تر به اقیانوس آرام و اروپا منتقل شوند.

 

به گفته مقامات آمریکایی، این اقدام که برای آوریل برنامه ریزی شده، بخشی از یک طرح گسترده‌تر است. به گفته مقامات آمریکایی، این کشور خواستار حفظ نیروهای دریایی و زمینی در خاورمیانه است.

 

سرتیپ «پاتریک رایدر» سخنگوی پنتاگون گفت:« «فرایند مدیریت نیروی جهانی پویاست و وزیر دفاع بر اساس تهدیدات علیه نیروها و منافع امنیت ملی تصمیم می‌گیرد.»

 

این در حالی است که برخی ازمقامات آمریکایی از طرح تعویض هواپیماهای جنگنده پیشرفته با جنگنده‌ها قدیمی ای-۱۰ انتقاد کرده و گفته‌اند که این می‌تواند قدرت نظامی آمریکا را در خاورمیانه تضعیف کند.

 

دولت ایالات متحده برای مقابله بهتر با چین، از جمله در هر رویارویی آینده بر سر تایوان، قوس اتحادهای نظامی را در آسیا و اقیانوسیه تقویت کرده است.

 

«کریستین جونز» معاون نیروی هوایی آمریکا در این زمینه گفت، کاهش بیش از ۳۰ درصدی هزینه‌ها نشان‌دهنده تغییر به سمت چین به عنوان چالش پیشرو و اطمینان از این است که ما از سرمایه‌های خود به نحو احسن استفاده می‌کنیم.

 

اعضای نیروی هوایی آمریکا در منطقه بیشتر در پایگاه هوایی «العدید» در قطر مستقر هستند. برخی نیز در پایگاه هوایی «الظفره» در امارات متحده عربی و پایگاه هوایی «علی السالم» در کویت هستند. در مجموع خاورمیانه میزبان بیش از ۱۷۰۰۰ پرسنل نیروی هوایی آمریکاست./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار